EğitimlerimizKVKK Uzmanlık Eğitimi

KVKK Uzmanlık Eğitimi
Dijital Sertifika

KVKK Uzmanlık Eğitimi

%33 Kazanç
500,00 TL
750,00 TL
SATIN AL
Eğitimci Profile Git
Alara Yılmaz
  • Eğitim Tarihi 7-8 Ekim tarihlerinde gerçekleşecektir.
  • Eğitim Süresi 180 dk.
  • Kontenjan 15 kişi

Eğitim Detayı 

Bu eğitim sayesinde Kişisel Verileri Koruma Kanunu’na tabi kurum ve kuruluşlar, uyum projelerini ayrıca dış hizmet almaksızın kendi içinde gerçekleştirebilecektir. 

 

Eğitim İçeriği

Eğitimimizin süresi toplam 7 saattir ve hafta içi iki gün gerçekleşecektir. 

Eğitimimiz e sertifikalıdır. 

 

 

Eğitim Başlıkları 

 

Birinci Gün

  • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na Genel Bakış
  • Tanımlar
  • Veri Sorumlusunun Yükümlülükleri
  • Kurul Kararlarına Bakış ve Değerlendirme
  • Kişisel Veri Güvenliği Tedbirleri (İdari Tedbirler)
  • Kanun’a Uyum Sürecinin Aşamaları

 

 

İkinci Gün 

  • Veri Sorumlusu ve İrtibat Kişisinin Atanması
  • Kişisel Verileri Koruma Komisyonu Kurulması ve Görevlerinin Belirlenmesi
  • Kişisel Veri İşleme Envanterinin Hazırlanması ve VERBİS’e Kayıt İşlemlerinin Yapılması
  • Kurumsal Politikaların Hazırlanması
  • Aydınlatma Yükümlülüğü Kapsamında Yapılması Gerekenler
  • Açık Rıza Alımı
  • Web Sitesine Genel Bakış
  • İlgili Kişi Başvuru Yönetimi
  • Gizlilik Sözleşmelerinin Yapılması
  • Kişisel Verilerin Paylaşılması
  • Kişisel Verilerin Saklanması ve İmhası
  • Eğitim ve Farkındalık Faaliyetlerinin Geliştirilmesi ve Genel Eğitim İçeriklerinin Belirlenmesi
  • Risk Analizlerinin Yapılması ve VERBİS Güncellemeleri

 

 

Bu eğitim kimler için uygun?

  • İnsan Kaynakları Departmanı Sorumluları,
  • Şirket Avukatları,
  • Şirket Yönetimi İlgili Kişileri,
  • IT Departmanı Yöneticileri
Online Eğitimler
Tarih Başlangıç
Saati
Bitiş
Saati
Kontenjan Ücret Durum Oturum Tipi Eğitmen
07Ekim
13:30 16:30 15 Kişi
500,00 TL
Başlaması bekleniyor Online Alara Yılmaz Sepete Ekle
02Eylül
13:30 16:30 15 Kişi
500,00 TL
Bitti Online Alara Yılmaz Eğitim Bitti
06Temmuz
13:30 16:30 15 Kişi
500,00 TL
Bitti Online Alara Yılmaz Eğitim Bitti
08Haziran
13:30 16:30 15 Kişi
500,00 TL
Bitti Online Alara Yılmaz Eğitim Bitti
0,0

Eğitim Puanı

%0,0
%0,0
%0,0
%0,0
%0,0
Bu eğitime ait yorum bulunmamaktadır
Dijital Sertifika Örneği

Rasyotek Akademi Eğitimlerimiz, kişisel ve mesleki gelişiminize katkı sağlar. Eğitim sertifikalarımız ile özgeçmişinize değer katabilir ve iş başvurularınızda dikkat çekebilirsiniz. Online sertifikalarımız; eğitiminizin tamamlanmasını takiben, 24 saat içinde kayıtlı e-posta adresinize iletilir. E-imzalı düzenlenen sertifikalarımız, içerdikleri doğrulama kodu sayesinde kanıtlanabilir niteliktedir.

Eğitim Hakkında Detaylı Bilgi