EğitimlerimizKVKK Teknik Tedbirler

KVKK Teknik Tedbirler

KVKK Teknik Tedbirler

Yakında
TALEP OLUŞTUR
Eğitimci Profile Git
Dilara ÖNSUR
Detaylı Bilgi için talep oluşturmanızı rica ederiz.
  • 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Teknik Tedbirler
     
  1. Yetkilendirme Matrisi ve Yetki Kontrolü Süreçlerinin Yönetimi
  2. Loglama Sisteminin Kontrolü
  3. Ağ Güvenliğine İlişkin Teknik Tedbirler
  4. Veri Güvenliğinin Sağlanamaması Riski
  5. Veri Sızıntısı Örnek Vaka İncelemeleri
  6. Siber Güvenlik
  7. KVKK ve Regülasyonlar için Doğru Teknoloji Yatırımı
  8. Kişisel Veri Güvenliğini Sağlamaya Yönelik Tedbirler
  9. Silme, Yok Etme, Anonim Hale Getirme nedir?
  10. Sızma Testi, Veri Maskeleme, Güvenlik Duvarları ve Anti Virüs Yazılımları Hakkında Bilgilendirmeler



Eğitim sonunda katılımcılara Rasyotek Akademi katılım sertifikası verilecektir.

Aynı kurumdan 2 kişi ve üzeri katılımlarda / Süper Portal Akademi üyelerine özel  %20 indirim avantajı sunulmaktadır.

Henüz hiç oturum yok!
  • İnsan Kaynakları Yöneticileri ve Çalışanları
  • Bilgi İşlem Yöneticileri Yapay Zeka Merkezleri Veri Analitik Merkezleri Muhasebe
  • Mali Müşavirler
  • Avukatlar
  • Kişisel Veriler Alanında Çalışma Yapan Akademisyenler
  • Kişisel Verileri İşleyen Personeller


     
0,0

Eğitim Puanı

%0,0
%0,0
%0,0
%0,0
%0,0
Bu eğitime ait yorum bulunmamaktadır
Certificate

"Rasyotek Akademi Eğitim Sertifikaları ile kariyerinizdeki adımları hızlandırken, kişisel ve mesleki gelişiminize katkı sağlar, özgeçmişinize değer katar ve iş başvurularında dikkat çekebilirsiniz. Katılımcılarımıza sağlanan sertifikalar benzersiz olarak numaralandırılmış olup e- imzalı olarak tarafımızdan düzenlenir.

Eğitim Hakkında Detaylı Bilgi
  • Aydınlatma Metni'ni okudum, kabul ediyorum.
  • Kişisel verilerimin Rasyotek faaliyetlerinin tanıtımı ve pazarlanması amacıyla işlenmesine onay veriyorum.
  • Rasyotek faaliyetleri hakkında tarafıma ticari ileti gönderilmesine onay veriyorum.

Referanslarımız

Eğitimlerimize Katılım Sağlayan Kurumsal Firmalar

Erken Kayıt Fırsatları