EğitimlerimizKVKK Farkındalık Eğitimi

KVKK Farkındalık Eğitimi

50,00 TL
SATIN AL TALEP OLUŞTUR
Eğitimci Profile Git
Rasyotek Akademi

KVKK Nedir?

7 Nisan 2016 yılında Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren, 6698 sayılı «Kişisel Verileri Koruma Kanunu» (KVKK); başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak için kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin uyması gereken kuralları ve yükümlülükleri belirlemektedir.

 

 

Eğitim süreci nasıl işlemektedir? Çalışanın eğitimi izlediği nasıl ispatlanmaktadır? 

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na tabi tüm işletmelerin kullanımına özel hazırlanan bu eğitim, internete erişimi olan tüm cihazlardan izlenebilmektedir. Rasyotek Akademi’nin dijital altyapısı sayesinde eğitimi izleyen çalışanın hangi videoda kaldığı, içerikleri ne zaman tamamladığı kayıt altına alınmaktadır. Farkındalığı teyit etmek üzere toplam 37 dakika süren eğitim videoları sonrasında katılımcılara 10 soruluk bir test gönderilecektir. Her katılımcının üç sınav hakkı bulunmaktadır. Başarılı olan katılımcıların e-posta adreslerine, yükümlülüklerini yerine getirdiklerini belirten “Dijital KVKK Farkındalık Sertifikası” gönderilecektir. Sertifika içerisinde yer alan “Doğrulama Kodu” ile “Rasyotek Akademi” üzerinden çalışanın eğitim kayıtlarına ulaşılabilecektir.

 

Eğitim İçeriğinde Neler Var?

  1. Kişisel Verilerin Korunması İhtiyacı ve KVKK
  2. Kişisel Veri Nedir?
  3. Özel Nitelikli Kişisel Veri Nedir?
  4. İlgili Kişi Kimdir? İlgili Kişinin Hakları Nelerdir?
  5. Kişisel Verilerin İşlenmesi
  6. Veri Sorumlusu ve Veri İşleyen
  7. Açık Rıza
  8. Kişisel Verilerin İşlenmesinde Genel İlkeler
  9. Kişisel Verilerin İşlenme Şartları
  10. Aydınlatma Yükümlülüğü
  11. Kişisel Verilerin Aktarılması ve Aktarım Şartları
  12. Kişisel Verilerin İmha Edilmesi
  13. Suçlar ve Kabahatler
  14. Teknik Tedbirler
  15. Kişisel Bilginin Değeri
  16. Eğitim Sonu ve Kapanış

 

Kayıtlı Eğitimler
Ücret Oturum Tipi Eğitmen Açıklama
50,00 TL Kayıtlı Rasyotek Akademi
KVKK Nedir? 7 Nisan 2016 yılında Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren, 6698 sayılı «Kişisel Verileri Koruma Kanunu» (KVKK) ; başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak için kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin uyması gereken kuralları ve yükümlülükleri belirlemektedir. Eğitim süreci nasıl işlemektedir? Çalışanın eğitimi izlediği nasıl ispatlanmaktadır? Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na tabi tüm işletmelerin kullanımına özel hazırlanan bu eğitim, internete erişimi olan tüm cihazlardan izlenebilmektedir. Rasyotek Akademi’nin dijital altyapısı sayesinde eğitimi izleyen çalışanın hangi videoda kaldığı, içerikleri ne zaman tamamladığı kayıt altına alınmaktadır. Farkındalığı teyit etmek üzere toplam 37 dakika süren eğitim videoları sonrasında katılımcılara 10 soruluk bir test gönderilecektir. Her katılımcının üç sınav hakkı bulunmaktadır. Başarılı olan katılımcıların e-posta adreslerine, yükümlülüklerini yerine getirdiklerini belirten “Dijital KVKK Farkındalık Sertifikası” gönderilecektir. Sertifika içerisinde yer alan “Doğrulama Kodu” ile “Rasyotek Akademi” üzerinden çalışanın eğitim kayıtlarına ulaşılabilecektir. Eğitim İçeriğinde Neler Var? Kişisel Verilerin Korunması İhtiyacı ve KVKK Kişisel Veri Nedir? Özel Nitelikli Kişisel Veri Nedir? İlgili Kişi Kimdir ? İlgili Kişinin Hakları Nelerdir? Kişisel Verilerin İşlenmesi Veri Sorumlusu ve Veri İşleyen Açık Rıza Kişisel Verilerin İşlenmesinde Genel İlkeler Kişisel Verilerin İşlenme Şartları Aydınlatma Yükümlülüğü Kişisel Verilerin Aktarılması ve Aktarım Şartları Kişisel Verilerin İmha Edilmesi Suçlar ve Kabahatler Teknik Tedbirler Kişisel Bilginin Değeri Eğitim Sonu ve Kapanış
Eğitimi İncele
Online Eğitimler
Henüz hiç oturum yok!

Türkiye içerisinde faaliyet gösteren tüm kurumların çalışanlarına “KVKK Farkındalık Eğitimi” aldırması zorunludur.
Yani işverenler ister mavi yakalı ister beyaz yakalı olsun tüm çalışanlarının bu eğitimi aldığından sorumlu olacak ve bir ihlal gerçekleştiğinde bu eğitimin verildiğini ispat etmek zorundadır.
Rasyotek Akademi altyapısı sayesinde “KVKK Farkındalık Eğitimleri” dijital olarak çalışanlar tarafından 7/24 izlenebilmekte ve eğitim sonrasında girilen 10 soruluk test ile farkındalık seviyeleri ölçülebilmektedir.

 

  • Kamu Çalışanları
  • Özel Sektör Personelleri
0,0

Eğitim Puanı

%0,0
%0,0
%0,0
%0,0
%0,0
Bu eğitime ait yorum bulunmamaktadır
Dijital Sertifika Örneği

KVKK Farkındalık Eğitim sertifikası ile personelinizin KVKK Eğitimini aldığını ve farkındalık sınavını başarı ile tamamladığını belgelendirmiş olacaksınız. Belgeler kişiye özel ve doğrulanabilir şekilde dijital olarak tarafınıza iletilecektir.

Eğitim Hakkında Detaylı Bilgi

Referanslarımız

Eğitimlerimize Katılım Sağlayan Kurumsal Firmalar