EğitimlerimizKVKK Personel Farkındalık Eğitimi

KVKK Personel Farkındalık Eğitimi

Eğitime toplam 103 kişi katıldı.
50,00 TL
SATIN AL KURUMSAL TALEP OLUŞTUR
Eğitimci Profile Git
Rasyotek Akademi

KVKK Nedir?

7 Nisan 2016 tarihinde hayatımıza giren 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, kişisel verinin güvenliği ve gizliliği ile ilgili birtakım kurallar ve standartlar getiren bir kanundur. Kanun kapsamında, Türkiye’de ya da Türk vatandaşlarına ait veri işleyen tüm gerçek ve tüzel kişilerin uyması gereken “İdari ve Teknik Tedbirlere” uyum sağlaması gerekmektedir.

 

 

Bu eğitim süreci nasıl işlemektedir? Çalışanın eğitimi izlediğinin ispatı nedir?

KVKK 'ya tabi tüm işletmelerin kullanımına özel hazırlanan bu eğitim, internete erişimi olan tüm cihazlardan izlenebilmektedir. Bu sayede, tüm çalışanlar kendilerine uygun platformlarda ve zamanlarda videoları izleyebileceklerdir. Farkındalığı teyit etmek üzere, eğitim videosu sonrasında izleyiciye 10 adet KVKK ile ilgili soru yöneltilecek ve başarılı olan kişilere, yükümlülüklerini yerine getirdiğini belirten “Dijital KVKK Farkındalık Sertifikası” verilecektir. 
Rasyotek Akademi’nin dijital altyapısı sayesinde, eğitimi izleyen personelin hangi videoda kaldığı, ne zaman içerikleri tamamladığı loglanmaktadır. Eğitim sonrasında katılımcılara gönderilecek 10 soruluk test ile konuyu ne kadar anladıkları tespit edilmekte ve belli bir başarıyı yakalayana kadar tekrar teste girmesi istenmektedir. 
Sınavı başarı ile tamamlayan tüm çalışanlara iletilen “Dijital KVKK Farkındalık Sertifikası” içerisinde yer alan “Doğrulama Kodu” sayesinde “Rasyotek Akademi” üzerinden çalışanın eğitim kayıtlarına ulaşılabilecektir.

 

Eğitim İçeriğinde Neler Var?

  1. Kişisel Verilerin Korunması İhtiyacı ve KVKK
  2. Kişisel Veri Nedir?
  3. Özel Nitelikli Kişisel Veri Nedir?
  4. İlgili Kişi Kimdir? İlgili Kişinin Hakları Nelerdir?
  5. Kişisel Verilerin İşlenmesi
  6. Veri Sorumlusu ve Veri İşleyen
  7. Açık Rıza
  8. Kişisel Verilerin İşlenmesinde Genel İlkeler
  9. Kişisel Verilerin İşlenme Şartları
  10. Aydınlatma Yükümlülüğü
  11. Kişisel Verilerin Aktarılması ve Aktarım Şartları
  12. Kişisel Verilerin İmha Edilmesi
  13. Suçlar ve Kabahatler
  14. Eğitim Sonu ve Kapanış

 

Açıklanan hususlar doğrultusunda şirketiniz nezdinde verilmesi gereken “Kişisel Verilerin Korunması Farkındalık Eğitimlerini” en doğru ve güncel şekilde çalışanlarınıza sağlamanız adına Rasyotek olarak teknoloji ve bilişim altyapımıza uygun ve Kurum’un taleplerini karşılayabilecek şekilde eğitim içeriklerimize ulaşabilirsiniz.

Kayıtlı Eğitimler
Ücret Oturum Tipi Eğitmen Açıklama
50,00 TL +%18 KDV Kayıtlı Rasyotek Akademi
KVKK Nedir? 7 Nisan 2016 tarihinde hayatımıza giren 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, kişisel verinin güvenliği ve gizliliği ile ilgili birtakım kurallar ve standartlar getiren bir kanundur. Kanun kapsamında, Türkiye’de ya da Türk vatandaşlarına ait veri işleyen tüm gerçek ve tüzel kişilerin uyması gereken “İdari ve Teknik Tedbirlere” uyum sağlaması gerekmektedir. Bu eğitim süreci nasıl işlemektedir? Çalışanın eğitimi izlediğinin ispatı nedir? KVKK 'ya tabi tüm işletmelerin kullanımına özel hazırlanan bu eğitim, internete erişimi olan tüm cihazlardan izlenebilmektedir. Bu sayede, tüm çalışanlar kendilerine uygun platformlarda ve zamanlarda videoları izleyebileceklerdir. Farkındalığı teyit etmek üzere, eğitim videosu sonrasında izleyiciye 10 adet KVKK ile ilgili soru yöneltilecek ve başarılı olan kişilere, yükümlülüklerini yerine getirdiğini belirten “Dijital KVKK Farkındalık Sertifikası” verilecektir. Rasyotek Akademi’nin dijital altyapısı sayesinde, eğitimi izleyen personelin hangi videoda kaldığı, ne zaman içerikleri tamamladığı loglanmaktadır. Eğitim sonrasında katılımcılara gönderilecek 10 soruluk test ile konuyu ne kadar anladıkları tespit edilmekte ve belli bir başarıyı yakalayana kadar tekrar teste girmesi istenmektedir. Sınavı başarı ile tamamlayan tüm çalışanlara iletilen “Dijital KVKK Farkındalık Sertifikası” içerisinde yer alan “Doğrulama Kodu” sayesinde “Rasyotek Akademi” üzerinden çalışanın eğitim kayıtlarına ulaşılabilecektir. Eğitim İçeriğinde Neler Var? Kişisel Verilerin Korunması İhtiyacı ve KVKK Kişisel Veri Nedir? Özel Nitelikli Kişisel Veri Nedir? İlgili Kişi Kimdir ? İlgili Kişinin Hakları Nelerdir? Kişisel Verilerin İşlenmesi Veri Sorumlusu ve Veri İşleyen Açık Rıza Kişisel Verilerin İşlenmesinde Genel İlkeler Kişisel Verilerin İşlenme Şartları Aydınlatma Yükümlülüğü Kişisel Verilerin Aktarılması ve Aktarım Şartları Kişisel Verilerin İmha Edilmesi Suçlar ve Kabahatler Eğitim Sonu ve Kapanış Açıklanan hususlar doğrultusunda şirketiniz nezdinde verilmesi gereken “Kişisel Verilerin Korunması Farkındalık Eğitimlerini” en doğru ve güncel şekilde çalışanlarınıza sağlamanız adına Rasyotek olarak teknoloji ve bilişim altyapımıza uygun ve Kurum’un taleplerini karşılayabilecek şekilde eğitim içeriklerimize ulaşabilirsiniz.
Eğitimi İncele
Online Eğitimler
Henüz hiç oturum yok!

Türkiye içerisinde faaliyet gösteren tüm kurumların çalışanlarına “KVKK Farkındalık Eğitimi” aldırması zorunludur.
Yani işverenler ister mavi yakalı ister beyaz yakalı olsun tüm çalışanlarının bu eğitimi aldığından sorumlu olacak ve bir ihlal gerçekleştiğinde bu eğitimin verildiğini ispat etmek zorundadır.
Rasyotek Akademi altyapısı sayesinde “KVKK Farkındalık Eğitimleri” dijital olarak çalışanlar tarafından 7/24 izlenebilmekte ve eğitim sonrasında girilen 10 soruluk test ile farkındalık seviyeleri ölçülebilmektedir.

 

  • Kamu Çalışanları
  • Özel Sektör Personelleri
0,0

Eğitim Puanı

%0,0
%0,0
%0,0
%0,0
%0,0
Bu eğitime ait yorum bulunmamaktadır
Certificate

KVKK Farkındalık Eğitim sertifikası ile personelinizin KVKK Eğitimini aldığını ve farkındalık sınavını başarı ile tamamladığını belgelendirmiş olacaksınız. Belgeler kişiye özel ve doğrulanabilir şekilde dijital olarak tarafınıza iletilecektir.

Eğitim Hakkında Detaylı Bilgi
  • Aydınlatma Metni'ni okudum, kabul ediyorum.
  • Kişisel verilerimin Rasyotek faaliyetlerinin tanıtımı ve pazarlanması amacıyla işlenmesine onay veriyorum.
  • Rasyotek faaliyetleri hakkında tarafıma ticari ileti gönderilmesine onay veriyorum.

Referanslarımız

Eğitimlerimize Katılım Sağlayan Kurumsal Firmalar