EğitimlerimizKVKK Hakkındaki Güncel Gelişmeler Eğitimi

KVKK Hakkındaki Güncel Gelişmeler Eğitimi
Dijital Sertifika

KVKK Hakkındaki Güncel Gelişmeler Eğitimi

Yakında
TALEP OLUŞTUR
Eğitimci Profile Git
Alara Yılmaz
Detaylı Bilgi için talep oluşturmanızı rica ederiz.
Hedef Kitle

Hedef Kitle

İnsan kaynakları sorumluları, avukatlar, IT departman yöneticileri, şirket yöneticileri

Odak Noktalar

Odak Noktalar

#kvkk #kvkkuzmanlık

Amaç

Amaç

Kişisel Verileri Koruma Kanunu’na tabi kurum ve kuruluşların, dış hizmet almaksızın uyum projelerini kendi içinde gerçekleştirebilmelerini sağlamak.

Beklenen Sonuçlar

Beklenen Sonuçlar

Bilir: Kurumların ve kişilerin KVKK sorumluluklarını bilir. 

Farkına Varır: KVKK kapsamında kurumların teknik, idari ve insan kaynakları eksikliklerinin farkına varır.

Yapar: KVKK yükümleri gereğince kurumunun alması gereken tüm tedbirlerin tamamlanmasında öncü olur.

Eğitim İçeriği

  • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na genel bakış
  • Tanımlar
  • Veri sorumlusunun yükümlülükleri
  • Kurul kararlarına bakış ve değerlendirme
  • Kişisel veri güvenliği tedbirleri (idari tedbirler)
  • Kanun’a uyum sürecinin aşamaları
  • Veri sorumlusu ve irtibat kişisinin atanması
  • Kişisel verileri koruma komisyonu kurulması ve görevlerinin belirlenmesi
  • Kişisel veri işleme envanterinin hazırlanması ve VERBİS’e kayıt işlemlerinin yapılması
  • Kurumsal politikaların hazırlanması aydınlatma yükümlülüğü kapsamında yapılması gerekenler
  • Açık rıza alımı
  • Web sitesine genel bakış
  • İlgili kişi başvuru yönetimi
  • Gizlilik sözleşmelerinin yapılması
  • Kişisel verilerin paylaşılması
  • Kişisel verilerin saklanması ve imhası
  • Eğitim ve farkındalık faaliyetlerinin geliştirilmesi ve genel eğitim içeriklerinin belirlenmesi
  • Risk analizlerinin yapılması ve VERBİS güncellemeleri

EĞİTİM UYGULAMA BİLGİSİ

Süre:
Eğitmen: Alara Yılmaz - Avukat I Eğitmen
Eğitim Yeri: Online
Online Eğitimler
Tarih Başlangıç
Saati
Bitiş
Saati
Kontenjan Ücret Durum Oturum Tipi Eğitmen
06Temmuz
14:00 17:00 200 Kişi
600,00 TL
Bitti Online Alara Yılmaz Eğitim Bitti
07Nisan
14:00 17:00 50 Kişi
0,00 TL
Bitti Online Alara Yılmaz Eğitim Bitti
03Şubat
14:00 15:00 50 Kişi
0,00 TL
Bitti Online Alara Yılmaz Eğitim Bitti
04Ocak
14:00 15:00 100 Kişi
0,00 TL
Bitti Online Alara Yılmaz Eğitim Bitti
04Ekim
14:00 15:00 100 Kişi
0,00 TL
Bitti Online Alara Yılmaz Eğitim Bitti
01Eylül
14:00 15:00 100 Kişi
0,00 TL
Bitti Online Alara Yılmaz Eğitim Bitti
02Ağustos
14:00 15:00 100 Kişi
0,00 TL
Bitti Online Alara Yılmaz Eğitim Bitti
02Temmuz
14:00 15:00 150 Kişi
0,00 TL
Bitti Online Alara Yılmaz Eğitim Bitti
0,0

Eğitim Puanı

%0,0
%0,0
%0,0
%0,0
%0,0
Bu eğitime ait yorum bulunmamaktadır
Dijital Sertifika Örneği

Rasyotek Akademi Eğitimlerimiz, kişisel ve mesleki gelişiminize katkı sağlar. Eğitim sertifikalarımız ile özgeçmişinize değer katabilir ve iş başvurularınızda dikkat çekebilirsiniz. Online sertifikalarımız; eğitiminizin tamamlanmasını takiben, 24 saat içinde kayıtlı e-posta adresinize iletilir. E-imzalı düzenlenen sertifikalarımız, içerdikleri doğrulama kodu sayesinde kanıtlanabilir niteliktedir.

Eğitim Hakkında Detaylı Bilgi

Referanslarımız

Eğitimlerimize Katılım Sağlayan Kurumsal Firmalar