EğitimlerimizKVKK Hakkındaki Güncel Gelişmeler Eğitimi

KVKK Hakkındaki Güncel Gelişmeler Eğitimi
Dijital Sertifika

KVKK Hakkındaki Güncel Gelişmeler Eğitimi

%20 Kazanç
600,00 TL
750,00 TL
SATIN AL
Eğitimci Profile Git
Alara Yılmaz
  • Eğitim Tarihi 06.07.2022 14:00
  • Eğitim Süresi 180 dk.
  • Kontenjan 200 kişi
Hedef Kitle

Hedef Kitle

İnsan kaynakları sorumluları, avukatlar, IT departman yöneticileri, şirket yöneticileri

Odak Noktalar

Odak Noktalar

#kvkk #kvkkuzmanlık

Amaç

Amaç

Kişisel Verileri Koruma Kanunu’na tabi kurum ve kuruluşların, dış hizmet almaksızın uyum projelerini kendi içinde gerçekleştirebilmelerini sağlamak.

Beklenen Sonuçlar

Beklenen Sonuçlar

Bilir: Kurumların ve kişilerin KVKK sorumluluklarını bilir. 

Farkına Varır: KVKK kapsamında kurumların teknik, idari ve insan kaynakları eksikliklerinin farkına varır.

Yapar: KVKK yükümleri gereğince kurumunun alması gereken tüm tedbirlerin tamamlanmasında öncü olur.

Eğitim İçeriği

  • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na genel bakış
  • Tanımlar
  • Veri sorumlusunun yükümlülükleri
  • Kurul kararlarına bakış ve değerlendirme
  • Kişisel veri güvenliği tedbirleri (idari tedbirler)
  • Kanun’a uyum sürecinin aşamaları
  • Veri sorumlusu ve irtibat kişisinin atanması
  • Kişisel verileri koruma komisyonu kurulması ve görevlerinin belirlenmesi
  • Kişisel veri işleme envanterinin hazırlanması ve VERBİS’e kayıt işlemlerinin yapılması
  • Kurumsal politikaların hazırlanması aydınlatma yükümlülüğü kapsamında yapılması gerekenler
  • Açık rıza alımı
  • Web sitesine genel bakış
  • İlgili kişi başvuru yönetimi
  • Gizlilik sözleşmelerinin yapılması
  • Kişisel verilerin paylaşılması
  • Kişisel verilerin saklanması ve imhası
  • Eğitim ve farkındalık faaliyetlerinin geliştirilmesi ve genel eğitim içeriklerinin belirlenmesi
  • Risk analizlerinin yapılması ve VERBİS güncellemeleri

EĞİTİM UYGULAMA BİLGİSİ

Süre: 180 dk.
Eğitmen: Alara Yılmaz - Avukat I Eğitmen
Eğitim Yeri: Online
Online Eğitimler
Tarih Başlangıç
Saati
Bitiş
Saati
Kontenjan Ücret Durum Oturum Tipi Eğitmen
06Temmuz
14:00 17:00 200 Kişi
600,00 TL
Başlaması bekleniyor Online Alara Yılmaz Sepete Ekle
07Nisan
14:00 17:00 50 Kişi
0,00 TL
Bitti Online Alara Yılmaz Eğitim Bitti
03Şubat
14:00 15:00 50 Kişi
0,00 TL
Bitti Online Alara Yılmaz Eğitim Bitti
04Ocak
14:00 15:00 100 Kişi
0,00 TL
Bitti Online Alara Yılmaz Eğitim Bitti
04Ekim
14:00 15:00 100 Kişi
0,00 TL
Bitti Online Alara Yılmaz Eğitim Bitti
01Eylül
14:00 15:00 100 Kişi
0,00 TL
Bitti Online Alara Yılmaz Eğitim Bitti
02Ağustos
14:00 15:00 100 Kişi
0,00 TL
Bitti Online Alara Yılmaz Eğitim Bitti
02Temmuz
14:00 15:00 150 Kişi
0,00 TL
Bitti Online Alara Yılmaz Eğitim Bitti
0,0

Eğitim Puanı

%0,0
%0,0
%0,0
%0,0
%0,0
Bu eğitime ait yorum bulunmamaktadır
Dijital Sertifika Örneği

Rasyotek Akademi Eğitimlerimiz, kişisel ve mesleki gelişiminize katkı sağlar. Eğitim sertifikalarımız ile özgeçmişinize değer katabilir ve iş başvurularınızda dikkat çekebilirsiniz. Online sertifikalarımız; eğitiminizin tamamlanmasını takiben, 24 saat içinde kayıtlı e-posta adresinize iletilir. E-imzalı düzenlenen sertifikalarımız, içerdikleri doğrulama kodu sayesinde kanıtlanabilir niteliktedir.

Eğitim Hakkında Detaylı Bilgi

Referanslarımız

Eğitimlerimize Katılım Sağlayan Kurumsal Firmalar